9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Huis op Funda plaatsen

Wil jij jouw huis op Funda plaatsen? Hiervoor heb je de hulp van een makelaar nodig. iQ Makelaars Amsterdam-West zorgt voor een prominente plaatsing via Funda en verschillende andere woningwebsites. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning veel online aandacht krijgt, waardoor de kansen op snelle verkoop vergroot worden! Door snel te handelen en de nieuwste marketingtechnieken in te zetten maken we bij iQ Makelaars écht het verschil.

Neem gerust contact op

Huis op Funda plaatsen

Dáárom kies je voor iQ Makelaars Amsterdam-West:

  • Inzet van de nieuwste marketingtools
  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Kennis van de lokale markt, groot regionaal netwerk
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Moderne marketing voor uw woning

Bij iQ Makelaars weten we dat een huis verkopen uit het creëren van kansen bestaat. Daarom halen wij altijd alles uit de kast om zoveel mogelijk aandacht en kansen op verkoop te genereren. Dit doen we onder andere door promotie op woningplatforms zoals Funda, Pararius, Jaap, Huislijn en LuxuryHomes. Daarnaast starten wij onder andere advertentiecampagnes via Google en sociale media, en hebben we ons eigen landelijke platform waarop we woningen presenteren aan expats. We doen er alles aan om voor jou het beste resultaat te behalen!

Meer over onze marketing

Werkwijze voor jouw huis op Funda

iQ Makelaars Amsterdam-West werkt altijd volgens een No Cure No Pay werkwijze. Dit houdt in dat jij pas hoeft te betalen wanneer jouw woning ook echt verkocht is. Wij nemen een opdracht dan ook pas aan als wij er vertrouwen in hebben dat we de woning daadwerkelijk kunnen verkopen. Bovendien krijg je van ons een eerlijk advies: we zijn allemaal gebaat bij een realistische vraagprijs. Dankzij onze directe koppeling met Funda kunnen wij jouw huis snel en gemakkelijk op Funda plaatsen, jij hoeft je dus nergens zorgen over te maken.

Bekijk onze werkwijze

Meer weten over iQ Makelaars en Funda?

Plan een gratis adviesgesprek

Contactformulier | iQ Makelaars

Wil jij jouw huis via Funda verkopen? Neem dan snel contact op met iQ Makelaars Amsterdam-West, dé No Cure No Pay makelaar.

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring