9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Jouw huis verkopen met de beste marketing

iQ Makelaars Amsterdam-West is gespecialiseerd in online marketing. Wanneer we jouw huis in de verkoop zetten, zorgen we ervoor dat deze breed onder de aandacht wordt gebracht. Zo wordt ons aanbod prominent getoond wordt aan potentiële kopers via onder andere Pararius, Funda, Jaap, Huislijn. Maar onze marketingstrategie gaat verder dan deze woningplatforms. Meer weten?

Neem contact op

Marketing huis

De iQ Makelaars marketingstrategie bestaat onder meer uit:

  • Plaatsing via woningplatforms zoals Funda en Pararius
  • Advertenties via Google en sociale media
  • Unieke brochures (hardcopy en digitaal)
  • Fysieke borden voor in de tuin of aan het raam

Aandacht voor huis

Online marketing: alles uit de kast

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle online aandacht voor jouw woning, dus dit platform is uiteraard een groot onderdeel van onze verkoopstrategie. Maar daar houdt het niet op: iQ Makelaars haalt alles uit de kast om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Daarom richten wij ook campagnes in via Google, en kunnen we adverteren via sociale media.

Maar ook offline zorgen we ervoor dat jouw huis goed gepromoot wordt. Zo maken we altijd unieke verkoopbrochures voor jouw huis, en kunnen we opvallende te koop-borden leveren. iQ Makelaars doet er alles aan om voor jou het beste resultaat te behalen!

Internationale doelgroep: Expats

Speciaal voor internationale woningzoekers heeft iQ Makelaars een platform opgericht: Expat Homes Holland. Via dit platform tonen wij ons aanbod aan expats in Nederland. Expats zijn hoogopgeleide mensen die voor werk tijdelijk in Nederland verblijven. Steeds vaker blijven zij langer in Nederland, waardoor ze ook vaker over gaan tot het kopen van een woning. Dit kan ook jouw woning zijn!

Ga naar Expat Homes Holland

Wat is jouw woning in Amsterdam-West waard?

Gratis waardebepaling

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring