Uw huis verkopen met behulp van marketing

Online zetten van de woning: Funda, Jaap, Huislijn etc.
iQ Makelaars heeft aansluitingen met alle grote woningwebsites zodat uw woning prominent getoond wordt aan potentiële kopers. Zo staat ons aanbod onder andere op Pararius, Funda, Jaap, Huislijn. Interesse?

Neem contact op

Marketing huis

Verder doen wij aan marketing via de volgende kanalen:

  • Google
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Aandacht voor huis

Extra online marketing voor uw woning

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van uw woning,
hier kunnen we niet omheen. Maar bij iQ Makelaars wordt alles uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Speciaal voor uw woning wordt een Google campagne ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van uw woning.

We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.

Meer informatie over ons

Wat is uw woning waard?

Gratis waardebepaling

Zelf een rol spelen bij een facebookcampagne voor uw huis

Voor Facebook hebben wij een stap-voor-stap handleiding waarin u zelf actief uw woning kunt promoten zodat deze gedeeld wordt in uw timeline. Daarnaast adverteren wij separaat op Facebook om uw woning onder de aandacht te brengen. Omdat uw woning hierdoor veel geliked wordt, krijgt deze meer aandacht online bij de juiste doelgroep. Dit stimuleert weer de verkoop van uw woning.

Bekijk het verkoopproces

Online marketing voor uw woning

Speciaal voor Engelse zoekers hebben wij een landelijk platform, Expat Homes Holland, waarop wij uw woning presenteren aan expats. Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren en als duidelijk is dat ze in Nederland blijven een woning kopen, uw woning mogelijk!

Neem gerust contact op

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020-7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring