9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

iQ Makelaars Amsterdam-West

Welkom bij iQ Makelaars Amsterdam-West, dé vakkundige en gedreven makelaar van Amsterdam-West! Wij doen er alles aan om jouw woning in Amsterdam te verkopen tegen de beste verkoopprijs en voorwaarden. Als makelaar luisteren we naar jouw wensen en staan we 24/7 voor jou klaar. Met onze unieke verkoopstrategie en kennis van de lokale woningmarkt weten we precies hoe we de allerbeste resultaten kunnen behalen. Laat het team van iQ Makelaars Amsterdam-West je helpen bij het kopen of verkopen van een woning!

Neem gerust contact met ons op

Makelaar Amsterdam-West

Waarom iQ Makelaars Amsterdam-West?

  • De expert in het verkopen en kopen van huizen
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Ook werkzaam buiten kantooruren
  • Altijd een vrijblijvende waardebepaling
  • Specialist in online marketing
iQ Makelaars

Geschiedenis van iQ Makelaars

iQ Makelaars Amsterdam-West is onderdeel van het landelijke iQ Makelaars. Met vestigingen door heel het land is er altijd een lokale iQ Makelaar bij jou in de buurt!.

iQ Makelaars is ontstaan vanuit 123Wonen, dé verhuurmakelaar van Nederland. Eigenaren Thomas Voskamp en Norbert Wegter hadden altijd al de droom om de 123Wonen franchiseformule ook door te zetten in de koopmakelaardij, en in 2018 was het eindelijk zo ver: iQ Makelaars werd opgericht. In de jaren die daarop volgden bleek de formule een succes: inmiddels werken we vanuit 20 lokale kantoren door het hele land.

Als makelaar onderscheiden we ons door snelle service, specialisatie in online marketing en onze 24/7 beschikbaarheid. iQ Makelaars gaat altijd nét dat stapje extra voor jou! 

Meer over iQ Makelaars

Gratis waardebepaling voor jouw huis

Ben je van plan een huis te verkopen in Amsterdam-West? Dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de waarde van de woning. Daarom biedt iQ Makelaars Amsterdam-West een gratis en vrijblijvende waardebepaling voor jouw huis. Eén van onze makelaars komt graag langs voor een kennismaking en het opnemen van de woning. Na een uitgebreid onderzoek komen wij binnen 48 uur tot een accurate waardebepaling van jouw huis.

Ik wil een gratis waardebepaling

Waardebepaling Amsterdam

Onze makelaarstarieven

Ben je benieuwd naar het kostenplaatje bij verkoop of aankoop van een woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur
 

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring