9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Huis verkopen Amsterdam-West 

Wil jij een huis verkopen in Amsterdam? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare makelaar die goed bij je past. Een huis verkopen is een belangrijke stap, een ervaren en professionele partner inschakelen is daarom zeer verstandig. iQ Makelaars Amsterdam-West werkt altijd op basis van No Cure No Pay en zet nieuwe marketingtechnieken in om het beste resultaat voor jou te behalen. Een huis verkopen in Amsterdam-West? iQ Makelaars helpt je hierbij!

Neem gerust contact op

Huis verkopen Amsterdam West

Wat is jouw woning in Amsterdam waard?

Vraag nu een gratis waardebepaling aan!

Mijn huis verkopen Amsterdam

Als lokale makelaar in Amsterdam is iQ Makelaars Amsterdam-West altijd als eerste op de hoogte van ontwikkelingen op de woningmarkt. Hier kunnen wij onze verkoopstrategie direct op aanpassen, waardoor de kansen op snelle verkoop vergroot worden. Door onze werkwijze op basis van No Cure No Pay betaal je bovendien pas zodra jouw woning ook echt verkocht is. Bovendien is iQ Makelaars Amsterdam-West onderdeel van het landelijke iQ Makelaars, waardoor er op het hoofdkantoor professionele marketingspecialisten, developers en juridisch medewerkers voor je klaar staan.

Neem gerust contact met ons op

Verkoopmakelaar Amsterdam-West

Huis verkopen Amsterdam-West

Huis verkopen: kansen creëren!

Het verkopen van een woning bestaat vooral uit het creëren van kansen. iQ Makelaars Amsterdam-West werkt volgens een uitgebreide verkoopstrategie, om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk mensen jouw woning te zien krijgen. Belangrijk onderdeel hiervan is uiteraard de marketing. Wij zorgen voor een prominente plaatsing via verschillende woningplatforms zoals Funda, en bovendien kunnen we mooie advertentiecampagnes inrichten. Wanneer er interesse is in een bezichtiging, zorgen we ervoor dat deze diezelfde of de volgende dag nog kan plaats vinden. Ook daarom kies je voor iQ Makelaars Amsterdam-West bij het verkopen van jouw huis!

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven

Benieuwd naar onze makelaarstarieven bij koop of verkoop? Neem gerust contact op voor meer informatie, of vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring