9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Verhuurmakelaar Amsterdam-West 

Vervangende woonruimte

Je woning is verkocht, gefeliciteerd! Helaas is het niet altijd vanzelfsprekend dat je direct een nieuwe woning kunt betrekken, bijvoorbeeld doordat er verbouwd moet worden. In dit geval kan iQ Makelaars Amsterdam-West je helpen aan een geschikte tijdelijke huurwoning.

Tijdelijk huren is vaak een prima optie. Huren is flexibel en opzegbaar per maand, waardoor je de tussenperiode goed kunt overbruggen en op het juiste moment kunt verhuizen. Zonder onnodige dubbele lasten.

iQ Makelaars werkt samen met de gerenommeerde verhuurmakelaar 123Wonen, om ervoor te zorgen dat jij nooit zonder dak boven het hoofd zit. Jij krijgt namelijk voorrang op de pareltjes in de markt, zodat een geschikte huurwoning snel gevonden is!

Meer over 123Wonen

Verhuurmakelaar Amsterdam-West

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam-West?

  • 24/7 beschikbaar, ook buiten kantooruren
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Veel kennis van de lokale woningmarkt
  • Landelijk netwerk en connecties
  • Enthousiaste en gedreven makelaar

Verhuren is een vak

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe vind je een huurder die past binnen het profiel? Welke juridische en fiscale consequenties zijn er verbonden aan verhuren? En welke mogelijkheden zijn er eigenlijk binnen verhuren?

123Wonen heeft een uitgebreide netwerk, langdurige ervaring en landelijke dekking. Door de uitgebreide screening op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid vindt 123Wonen altijd een betrouwbare huurder voor jouw woning. Daarnaast kun je bij 123Wonen terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer. Zo hoef je je tijdens de verhuurperiode nergens zorgen over te maken!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Verhuurmakelaar

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring