Verhuurmakelaar Amsterdam-West 

Vervangende woonruimte

Als uw woning verkocht wordt is het nog niet gezegd dat u uw volgende droomwoning al kunt betrekken. Misschien moet deze eerst verbouwd worden, of u heeft hem simpelweg nog niet gevonden. Eén ding is zeker, u moet nooit haast hebben met het kopen van een woning.

In dat geval is tijdelijk huren een prima optie. Huren biedt flexibiliteit en is opzegbaar per maand, zodat u vanuit uw huursituatie een woning kunt kopen, waar nodig verbouwen en op het juiste moment kunt verhuizen. Zonder onnodige dubbele lasten.

Om te zorgen dat u altijd een geschikte tijdelijke huurwoning kunt vinden werkt iQ Makelaars samen met de landelijk werkende en gerenommeerde verhuurmakelaar 123Wonen. Dit zorgt ervoor dat u voorrang krijgt op de pareltjes in de markt en u nooit zonder een woning komt te zitten!

Meer over 123Wonen

Verhuurmakelaar Amsterdam-West

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam-West

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Verhuren is een vak dit kunt u beter aan de specialist overlaten

Steeds vaker wordt een specialist ingezet voor het vinden van de meest ideale huurder. Dit is niet zonder reden. Hoe krijgt u een huurder die past bij het profiel dat u zoekt? Wat zijn de juridische en fiscale consequenties met betrekking tot verhuren? Welke mogelijkheden zijn er binnen verhuren en welke flexibiliteit behoudt u met betrekking tot uw woning.

123Wonen heeft door haar uitgebreide netwerk, langdurige ervaring en ondersteunende systemen zicht op hoe verhuren voor u een financieel aantrekkelijke optie is en blijft. Door de uitgebreide screening op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid vindt 123Wonen een betrouwbare huurder voor uw woning. Naast bemiddeling bij huur- en verhuur is 123Wonen ook gespecialiseerd in het beheren van uw woning. U kunt bij hen terecht voor financieel en technisch vastgoedbeheer.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Verhuurmakelaar

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020-7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring