9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Hoe verkoop ik mijn huis

Ben je benieuwd wat er allemaal bij het verkopen van een huis komt kijken? iQ Makelaars Amsterdam-West vertelt je graag meer over een aantal belangrijke stappen in het verkoopproces van een woning. Als ervaren makelaar kunnen we je bij al deze stappen ondersteunen met advies en begeleiding!

Neem gerust contact op

Prijsstelling bij het verkopen van de woning

Voordat een woning op de markt komt, moet de vraagprijs bepaald worden. Met onze vrijblijvende waardebepaling bepalen we voor welke prijs jouw woning een reële kans maakt om verkocht te worden. Vervolgens moet een keuze gemaakt worden tussen een reguliere "vraagprijs" of een "bieden-vanafprijs".

Het bepalen van de vraagprijs is een tactische keuze die van grote invloed is op de verkoop van een huis. De juiste prijsstelling kan ervoor zorgen dat de kansen op een uitschieter naar boven vergroot worden. De prijscategorie waarbinnen een woning valt op websites zoals Funda heeft veel invloed op de hoeveelheid aandacht die de woning krijgt. Als iQ makelaar leven wij ons in in de kandidaat-koper, en bepalen we samen met jou tactisch een passende vraagprijs.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Hoe verkoop ik mijn huis

Huis verkopen: professionele fotografie

Bij het verkopen van een huis zijn mooie, professionele foto's essentieel. Potentiële kopers moeten direct een goede indruk krijgen, zodat zij langs willen komen om het huis te bezichtigingen. Daarom verzorgt iQ Makelaars Amsterdam-West altijd professionele fotografie voor jouw woning. We zijn flexibel in de planning, zodat de fotografie gedaan wordt met goed weer. De mogelijkheden zijn groot: bij grondgebonden woningen maken we ook hoogtefoto's, en wanneer een drone van toegevoegde waarde is kan dit ook geregeld worden. Met deze professionele fotografie stimuleren we de verkoop van jouw woning!

Neem contact op

Hoe verkoop ik mijn huis? Samen met iQ Makelaars Amsterdam-West!

  • De expert in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werkzaam op zaterdag en in de avonduren
  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Gespecialiseerd in online marketing

Open huis en bezichtigingen

iQ Makelaars Amsterdam-West organiseert altijd een Open Huis op de tweede zaterdag nadat de woning in de verkoop is gezet. Met een Open Huis krijgen alle geïnteresseerden kans krijgen om de woning te bezichtigen. Het organiseren van Open Huizen heeft ook een strategisch doel: tijdens een Open Huis realiseren men zich dat er meer mensen geïnteresseerd zijn in de woning, en dit resulteert al snel in hogere biedingen!

Het kan soms zelfs zo zijn dat er nog voor een Open Huis een bod binnenkomt. In dat geval kunnen we naderende Open Huis gebruiken om het budget van de bieder verder op te rekken.

Neem gerust contact op

Onderhandelingen

Na een Open Huis of een bezichtiging komt vaak al snel een eerste bod binnen. De onderhandelingen die hierop volgen zijn ook een belangrijk onderdeel bij het verkopen van een huis. Bij iQ Makelaars zetten we graag onze kennis en expertise in om deze onderhandelingen namens jou te voeren. Al tijdens een bezichtiging zorgen we ervoor dat we meer te weten komen over de bieders, zodat we kunnen inschatten hoe hoog zij maximaal kunnen eindigen.

Uiteraard voeren we de onderhandelingen in overleg met jou. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de hoofdprijs ontvangt voor jouw woning!

Meer info over het stappenplan bij verkoop

Wat is jouw woning in Amsterdam waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring