9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Beste Makelaar Amsterdam-West

Wanneer je een huis gaat kopen of verkopen in Amsterdam-West, wil je uiteraard enkel in zee met de beste makelaar. Bij iQ Makelaars zullen we onszelf niet snel de beste makelaar in Amsterdam-West noemen. Wat we je wel kunnen vertellen? Onze klanten beoordelen ons met een 9.6 gemiddeld! Bij ons staan jouw wensen en belangen altijd voorop. Met een  persoonlijke en betrokken aanpak doen we er alles aan om jou een positieve ervaring te bieden bij het kopen of verkopen van jouw huis.

Beste makelaar Amsterdam-West

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Amsterdam-West?

  • Specialist in het kopen en verkopen van huizen
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Flexibel beschikbaar: ook buiten kantooruren
  • Kennis van de lokale huizenmarkt
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken

makelaar amsterdam-west

Het verkoopproces bij iQ Makelaars

Bij iQ Makelaars Amsterdam-West werken we altijd met een persoonlijke aanpak voor iedereen. We stellen een uniek verkoopplan op, afgestemd op jouw wensen, en staan tijdens het hele verkoopproces aan je zijde. Van de waardebepaling tot een marketingplan, en van bezichtigingen tot aan de juridische zaken: alles is door ons tot in de puntjes verzorgd! De beste makelaar is een makelaar die aandacht heeft voor jouw belangen en er alles aan doet om deze te behartigen. Bij iQ Makelaars Amsterdam-West staan jouw wensen en belangen altijd centraal. Bovendien ben je verzekerd van eerlijk advies en de beste begeleiding dankzij onze No Cure No Pay werkwijze.

Erkende makelaar

Wanneer je op zoek gaat naar de beste makelaar voor jouw woning, is het belangrijk om altijd te kiezen voor een erkende makelaar. iQ Makelaars Amsterdam-West is aangesloten bij brancheorganisatie VBO, waardoor jij zeker weet dat je goed zit. De organisatie fungeert als een soort keurmerk voor makelaars, en bovendien zijn alle aangesloten makelaars verplicht hun kennisniveau jaarlijks op peil te houden. Dankzij onze aansluiting bij VBO kunnen wij daarnaast elke woning direct op alle grote woningwebsites zoals Funda presenteren.

Contact | Beste Makelaar Amsterdam-West 

Wil jij jouw huis verkopen samen met iQ Makelaars Amsterdam-West? Of wil je onze hulp inschakelen bij het vinden van jouw droomwoning? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen.

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring