9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Beleggen

Wil jij gaan beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed, vastgoedinvesteringen – en ontwikkelingen is voor steeds meer mensen een aantrekkelijke optie. Maar hoe begin je met beleggen? Welke soort panden zijn hiervoor geschikt? Hoe zorg je ervoor dat de investering rendeert? Over deze en alle andere zaken rondom beleggen kan iQ Makelaars Amsterdam-West je adviseren.

Neem contact op

Beleggen Amsterdam

Meer weten over beleggen?

Neem gerust contact op!

Ervaren beleggingsadviseur Amsterdam

iQ Makelaars is de ervaren adviseur bij vastgoedinvesteringen in Amsterdam! Ben je op zoek naar een geschikt beleggingspand, of wil je een pand in verhuurde staat verkopen? iQ Makelaars Amsterdam-West helpt je hierbij graag.

Als makelaar bezitten wij een ruim netwerk, jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt. Bovendien is iQ Makelaars een zusterorganisatie van verhuurmakelaar 123Wonen. Doordat wij nauw in contact staan met 123Wonen hebben onze makelaars ook veel kennis over het verhuren en beheren van woningen. Zo kan iQ Makelaars Amsterdam-West je perfect adviseren over het beleggen in vastgoed.

Neem contact op over de mogelijkheden

Meer weten?

Vul vrijblijvend onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring