Beleggen

Wilt u beleggen in vastgoed?

Beleggen in vastgoed, vastgoedinvesteringen – en ontwikkelingen is en blijft een aantrekkelijke optie. Maar welk pand of welke locatie is geschikt? Kan een object opgedeeld worden in appartementen? Hoe zorgt u ervoor dat uw investering rendeert? 

iQ Makelaars is uw adviseur bij vastgoedinvesteringen in Amsterdam! Bent u op zoek naar een beleggingspand of wilt u uw pand in verhuurde staat verkopen? Dan bent u bij iQ Makelaars aan het juiste adres.

Met onze jarenlange ervaring in de verhuur, opgebouwde netwerk en kennis van de lokale en regionale woningmarkt adviseren wij u hier graag over. iQ Makelaars is een zusterorganisatie van 123Wonen, Dé Verhuurmakelaar van Nederland. Omdat wij nauw in contact staan met 123Wonen hebben onze makelaars veel kennis in huis over het verhuren- en beheren van woningen, op deze manier kunnen zij u goed adviseren voor het aan- of verkopen van een beleggingspand.

Neem contact op over de mogelijkheden

Beleggen Amsterdam

Wij kunnen u helpen met:

  • Verkoopteksten in Nederlands én Engels
  • Professionele fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Doorplaatsing op verschillende woningwebsites
  • Toppositie op Funda
  • Fysieke en digitale verkoopbrochure
  • Organiseren Open Huis & bezichtigingen

Meer informatie?

Vul hieronder het contactformulier zo volledig mogelijk in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen.

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020-7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring