9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Beste Makelaar Haarlem

Op zoek naar de beste makelaar in Haarlem die goed bij jou past? iQ Makelaars Amsterdam-West helpt je graag. Wij zetten onze kennis van de lokale woningmarkt graag in om voor jou de beste resultaten te behalen. Of je nou een huis wilt kopen of verkopen in Haarlem, als makelaar staan wij aan je zijde met alle advies en begeleiding die je nodig hebt. Met een persoonlijke aanpak voor iedereen en een flexibele beschikbaarheid maken wij als makelaar het verschil.

Beste makelaar Amsterdam-West

Op zoek naar een makelaar in Haarlem? Kies iQ Makelaars!

  • Persoonlijke en betrokken aanpak
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Flexibel beschikbaar: ook buiten kantooruren
  • No Cure No Pay werkwijze
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken

Makelaar Haarlem

Huis verkopen in Haarlem

Wil jij jouw huis in Haarlem verkopen? Hier komt veel bij kijken. Om ervoor te zorgen dat je de juiste keuzes maakt, is het verstandig om je te laten adviseren door een ervaren makelaar. iQ Makelaars Amsterdam-West heeft veel kennis van de woningmarkt in de omgeving, en kan je daardoor goed ondersteunen in het verkoopproces van jouw woning. Dankzij onze uitgebreide verkoopstrategie en onze focus op online marketing is een geschikte koper voor jouw huis in Haarlem snel gevonden.

No Cure No Pay Makelaar

iQ Makelaars is een No Cure No Pay makelaar. Wat dit inhoudt? We rekenen geen intrekkingskosten: jij hoeft pas te betalen zodra jouw woning ook echt verkocht is. Hierdoor zijn wij als makelaar ook gebaat bij de beste verkoopprijs en het beste resultaat. En dit merk jij, mede doordat we je altijd eerlijk en transparant advies geven, bijvoorbeeld met onze waardebepaling. We doen er alles aan om voor jou de beste makelaar Haarlem te zijn, en gaan dus ook altijd net een stapje verder voor jou. 

Contact | Beste Makelaar Haarlem 

Meer weten over onze werkwijze bij aankoop of verkoop? Neem gerust contact op met iQ Makelaars Amsterdam-West. Onze makelaars staan klaar om antwoord te geven op al je vragen.

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring