9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Beste Makelaar Amstelveen

Op zoek naar de beste makelaar in Amstelveen? Dan ben je bij iQ Makelaars Amsterdam-West aan het juiste adres. Wij doen er alles aan om jouw woning in Amstelveen te verkopen tegen de beste verkoopprijs en voorwaarden. Maar ook als aankoopmakelaar helpen we jou om jouw droomwoning te bemachtigen voor de beste prijs! Wij luisteren naar jouw wensen en staan 24/7 voor je klaar.

No Cure No Pay

Doordat wij op basis van No Cure No Pay werken, ben jij altijd verzekerd van de beste begeleiding. Jij betaalt pas zodra wij jouw huis succesvol verkopen, waardoor ook wij baat hebben bij het beste verkoopresultaat.

Beste makelaar Amstelveen

iQ Makelaars in Amstelveen 

  • Snel en flexibel beschikbaar 
  • Altijd een scherp makelaarstarief
  • Flexibel beschikbaar: ook buiten kantooruren
  • No Cure No Pay werkwijze
  • Inzet van de nieuwste marketingtechnieken

Snelheid en flexibiliteit

Waarom zoveel klanten ons als beste makelaar Amstelveen zien? Als makelaar weten wij hoe belangrijk het is om in de huidige markt snel te handelen. Daarom werken we bij iQ Makelaars Amsterdam-West niet met een 9 tot 5 mentaliteit, maar zijn we juist ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar. Ons vakkundige en deskundige team staat altijd klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Beste makelaar voor online marketing

iQ Makelaars Amsterdam-West is een moderne makelaar, die specialiseert in online marketing. Het verkopen van een huis doen we door zoveel mogelijk kansen op verkoop te creëren. Door elke woning via verschillende woningplatforms en andere kanalen te promoten, vergroten we de kans op snelle verkoop. Bovendien organiseren we kosteloos een Open Huis en onbeperkt bezichtigingen voor jouw woning. 

Contact | Beste Makelaar Amstelveen

iQ Makelaars Amsterdam-West is dé No Cure No Pay makelaar in Amstelveen. Meer weten? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier.

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring