9.8 10
71 beoordelingen
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Aankoopmakelaar Amsterdam

Op zoek naar een woning in Amsterdam? Dit kan nog best een uitdaging zijn. In de huidige markt is het belangrijk om snel te handelen, en bovendien is kennis van de markt essentieel. Daarom is het een goed idee om de hulp van een aankoopmakelaar Amsterdam in te schakelen. Michel de Bruijn van iQ Makelaars is een ervaren aankoopmakelaar die zich 100% inzet voor de aankoop van jouw droomwoning. Met iQ Makelaars Amsterdam-West aan je zijde kun je jouw droomhuis bemachtigen tegen de beste prijs en voorwaarden! 

Neem contact op

Aankoopmakelaar Amsterdam

Een aankoopmakelaar helpt je onder andere met:

  • Het zoeken van een woning
  • Begeleiding tijdens bezichtigingen
  • Advies over de prijs en voorwaarden
  • Het voeren van onderhandelingen
  • Controle van de koopovereenkomst
  • Juridische afwikkelingen

Even voorstellen: Michel de Bruijn

Michel de Bruijn is een deskundige makelaar met jarenlange ervaring op de Amsterdamse woningmarkt. Deze kennis en ervaring zet hij graag in bij de verkoop of aankoop van jouw woning: “Mijn opdracht is geslaagd als u tevreden bent!”

Top Pro Makelaar

Natuurlijk zijn kennis en ervaring belangrijk, maar uiteindelijk zeggen de ervaring van klanten het allermeest over de service van een makelaar. Wist je dat Michel beoordeeld is als een van de Top-Pro makelaars op reviewsite Trustoo? Dit houdt in dat hij tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoort! Klanten beoordelen hem met een 9,9 gemiddeld.

Huis kopen Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

Niet alleen bij het verkopen van een woning, ook bij de aankoop van een woning van Amsterdam helpt hij je graag: “Door onze landelijke samenwerking met kantoren in heel Nederland en een succesvol aankoopconcept kan ik u helpen bij de aankoop van uw woning voor een perfect resultaat.”

Huis kopen amsterdam

Benieuwd naar de waarde van jouw woning? 

Vraag een waardebepaling aan!

Contact | Aankoopmakelaar Amsterdam

Jouw woning in Amsterdam verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden? Aankoopmakelaar Michel de Bruijn helpt je graag. Neem gerust contact op met iQ Makelaars voor meer informatie!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 76 57 400

020-7657400

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring