AMSTERDAM, Christoffelkruidstraat 30
 
 • TypeBovenwoning
 • Woonoppervlakte95 m²
 • Slaapkamers2
 • Aangeboden sinds23-09-2021
 • Beschikbaarheid In overleg
Vraag bezichtiging aan

Omschrijving

Nu te Koop…..Christoffelkruidstraat 30

Altijd in een prachtig appartement willen wonen met uitzicht vanaf de 5e verdieping op Amsterdam Noord? Wij bieden deze “ LOFT “ aan met een woonoppervlak van ca. 95 m² (NEN2580). Het appartement heeft een schitterende glazen pui en balkon over de gehele breedte van het appartement van maar liefst 16 meter!! En dat gelegen op het noordwesten met een fantastisch uitzicht!

Het appartement is ingedeeld met een open keuken met diner-bar, een grote slaapkamer met schuifpui aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde.
De luxe badkamer, het aparte toilet met hangcloset, de wasruimte en de opbergruimte vindt u aan de achterzijde van het appartement.
In de onderbouw is er een nog een berging.
De parkeerplaats kan er bij gekocht worden maar staat los van dit appartement wat wij nu aanbieden.

BIJZONDERHEDEN

- Woonoppervlak van 95 m² conform NEN2580 meetrapport;
- Prachtig uitzicht!
- Door het gehele appartement ligt een fraaie gietvloer voorzien van vloerverwarming / vloerkoeling.
- Energiezuinig! Energielabel A
- Gemeenschappelijke fietsenberging
- Privé berging;
- Parkeerplaats bij te kopen is mogelijk;
- De erfpacht canon bedraagt € 720,00 per jaar, deze wordt jaarlijks geïndexeerd (voorwaarden 2000). Canon kan voor het eerst herzien worden op 16 juni 2065
- De maandelijkse VVE bijdrage voor het appartement bedraagt: € 272,00 euro inclusief warmte unit (WKO)
- Oplevering in overleg.

Locatie:

Amsterdam-Noord is uitgegroeid tot een van de levendigste buurten van Amsterdam. De ligging in dit gebied is bijzonder, ooit vol met industrie, nu een nieuwe stadswijk met veel nieuwbouwprojecten, luxe appartementen en zelfbouwkavels. Ook aan het uitgaansleven is gedacht. Diverse gezellige cafe's, eetgelegenheden of bezienswaardigheden waaronder Loetje aan t IJ, Eye Filmmuseum en A'DAM toren zijn op loop afstand bereikbaar . En wilt u even iets verder dan neemt u de pont en bent u zo in het stadscentrum van Amsterdam. Winkelen kunt u het beste in de vele winkelcentra zoals het grootwinkelcentrum Boven 't Y, winkelcentrum in de Banne en Mosveld, waar diverse grote ketens zijn vertegenwoordigd maar ook de kleine lokale leverancier niet is vergeten.

Ook heeft Amsterdam Noord de sportieve mens het nodige te bieden met diverse sportscholen en een grote Basic-fit in de buurt. Bent u meer van de buitensport neem gerust eens kijkje bij Rien de Wolf, een specialist voor de natuur liefhebber. Ook het recreatiegebied 't Twiske op iets meer dan een kwartiertje fietsen is prima bereikbaar, en zijn er diverse mooie toertochten te verrijden langs de IJsselmeerkust richting karakteristieke dorpen als Schellingwoude, Holysloot en Zunderdorp.

Bereikbaarheid:

De ligging is ideaal t.o.v. de drie pontverbindingen: Buiksloterweg, Distelweg en NDSM pontveer. Daarbij zorgt de halte van de Noord-Zuidlijn ervoor dat het Centraal Station en de rest stad en Nederland zeer goed bereikbaar zijn vanuit het appartement. Ook de ringweg A10 is makkelijk te bereiken.

Interesse?
Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website (iQmakelaarsamsterdam.nl), telefonisch of via Funda en we laten je de woning graag zien.

Tot snel!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid of onjuistheid van de informatie of de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning zijn wij als makelaar de adviseur van verkoper. Wij raden u aan om een eigen deskundige (aankoop)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Als u specifieke wensen heeft omtrent de woning, is het verstandig om die tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen.
De koopakte zal worden opgemaakt volgens het model van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB), Ring Amsterdam, door een door koper aan te wijzen notaris, die kantoor houdt in Amsterdam of binnen een straal van 10 km van het ter verkoop aangeboden object.

Meer

Neem contact op

iQ Makelaars Amsterdam
Waalstraat 15
1078 BP Amsterdam

T  020 - 722 0808
E  amsterdam@iqmakelaars.nl

Specificaties

Bouw

 • Soort Woningen
 • Type Bovenwoning
 • Bouwjaar 2016

Algemeen

 • Beschikbaarheid In overleg

Energie

 • Energielabel A
 • Stadsverwarming Ja
 • Aanwezige isolatie Dakisolatie, spouwisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, glasisolatie

Indeling

 • Slaapkamers 2

Afmetingen

 • Woonoppervlakte 95 m²
 • Woninginhoud 310 m³
Meer

Afbeeldingen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vraag bezichtiging aan

Contact

iQ Makelaars Amsterdam-West
Waalstraat 15 
1078 BP Amsterdam

E: amsterdam@iqmakelaars.nl
T: 020 - 72 20 808

020-7220808

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,7 / 10. Elke klant met een unieke ervaring